Fragt af Velux vinduer

I foråret eksploderer salget af Velux vinduer og vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Når du køber et nyt Velux vindue har forhandleren som regel en god aftale på levering af det, men når du handler hos en privat kan udfordringen blive stor. Her kan du få tilbud på fragt af Velux vinduer fra vognmænd der i forvejen er ude at køre, sådan kan du spare penge på transporten, og geografisk placering er ikke længere end hindring for en god handel.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragtopgave bliver udbudt til 300 biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af Velux vinduer

Få fire tilbud på fragt af Velux vinduer her

Fragt af Velux vinduer returgods

En vognmand der allerede kører sin rute og alligevel kører lige forbi dig og dit Velux vindue, vil hellere end gerne tage det med til en god pris. Som regel skal du bare betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan hurtigt medføre at du sparer op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste at få fragtet et Velux vindue.

Hjælp til transporten

Hvis Velux vinduet skal pilles ned eller der skal udføres ekstra arbejde i forbindelse med afhentningen, er det selvfølgelig også muligt. Det er klart at det hele koster, men da det er 100% gratis at indhente tilbud via os, taber du ikke noget ved at forsøge. De vognmænd der sender tilbud på fragt af Velux vinduer er alle professionelle vognmænd, der dagligt lever af at udføre professionel transport. De er alle tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.