Fragt af verdenskort

En af tidens helt store trends er at hænge et verdenskort op i hjemmet. Gerne et gammelt et, som det man kender fra sit klasseværelse, inden det hele blev projektorer, ipads og trykfølsomme tavler. En udfordring er dog, at det er svært at sende et verdenskort på almindelig vis, da det både er langt og uhandy. Vi tilbyder at du kan få fragtet dit verdenskort med vognmænd der allerede er ude at køre. Det betyder at de tager verdenskortet med som returgods, og kan tilbyde dig en rigtig god pris på fragten.

  • Opret din fragt af verdenskort lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragt af verdenskort
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af verdenskort

Få fire tilbud på fragt af verdenskort her

Billig fragt af verdenskort

Når en fragtmand alligevel er ude at køre, vil han rigtig gerne fylde så meget i varerummet som muligt. Derfor byder vognmændene flittigt på opgaver som fragt af verdenskort, fordi det er nemt og hurtigt at tage med og lige så hurtigt at aflevere igen. Som regel bliver godset afhentet og leveret af samme bil, så det kræver ikke en stor emballering. Vognmændene har endvidere altid forskellige remedier med i bilen, såsom tæpper osv som de kan pakke verdenskortet ind i hvis det er nødvendigt.

Forsikret fragt af verdenskort

Vores krav for at vognmændene kan blive tilmeldt vores fragtbørs, og få lov til at byde på din fragt af verdenskort er at de dokumenterer at de er godsforsikret. Det er sådan, at i Danmark må man gerne drive transportvirksomhed uden at have en godsforsikring, men det synes vi ikke er OK. Derfor er det et minimumskrav for at blive tilmeldt her. Det er til gengæld din tryghed for at få udført en forsikret fragt af verdenskort, i tilfælde af at uheldet skulle være ude.Du kan læse mere mere om fragtbørsen Cargomatch her.