Fragt af vitrine

Det behøver ikke at koste en formue at få fragtet et vitrineskab. Når du bruger vores service kommer du i forbindelse med fragtmænd der allerede er ude at køre. Derved kan du få udført fragt af vitrine med en vognmand der kan kombinere fragten med andet gods. Det er nemt og hurtigt, alt du skal gøre er at udfylde vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Udfyld formularen her
  • 300 biler modtager opgaven med fragt af vitrine
  • I løbet af kort tid får du tilbud retur i din e-mail
  • Såfremt du ønsker at benytte en vognmand, indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af vitrine

Indhent tilbud på fragt af vitrine her

Fragt af brugt vitrine

Mange af de vitriner der bliver fragtet via os, er nogle der er købt på dba.dk eller gul og gratis. Når det i forvejen er et brugt møbel, og prisen derfor er relativ lav, er fragtomkostningerne som regel en stor del af det samlede budget for at købe vitrinen. Du kan roligt indhente tilbud på fragt af brugt vitrine her, vognmændende kan tilbyde en lav fragtpris så længe de i forvejen er ude at køre.

To mand til fragt af vitrine

Hvis sælger ikke har mulighed for at hjælpe, kan du altid bede om tilbud på fragt af vitrine med to mand. Det er naturligvis lidt dyrere i forhold til hvis du kan nøjes med en chauffør på bilen, men så længe at vognmanden kan kombinere fragten med noget andet, opnår du fortsat en stor besparelse. Fragtbørsen Cargomatch er der hvor vognmændende er tilmeldt. Hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.