Fragt af Weber grill

Har du købt en ny eller brugt Weber grill enten hos en forhandler eller via Den Blå Avis og Gul og Gratis, kan det være en hindring at skulle have den fragtet hjem, da prisen på sådan en transportopgave hurtig kan løbe op i flere tusinde kroner – mere end prisen på selve grillen. Hvis du bruger 2 minutter på at udfylde vores formular får du op til 4 tilbud indenfor ganske kort tid, og til en pris der er langt under normalprisen – ofte får du rabat helt op til 75%. Det er helt gratis og uforpligtende at lægge din opgave i udbud i vores fragtbørs, så du intet at tabe, selv hvis tilbudene ikke lever op til dine forventninger.

  • Udbyd din fragtopgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud på fragt af Weber grill
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af Weber grill

Hent 4 tilbud på fragt af Weber grill her

Favorabel pris på fragt af Weber grill

Årsagen til, at du kan få en så stor besparelse er, fordi vores vognmænd enten tager din Weber grill med som såkaldt returgods eller i en kombi-tur. Til daglig har de faste ruter, hvor de servicerer kunderne, men når de er fremme ved deres destination vil de rigtig gerne have gods med tilbage – det er nemlig ren fortjeneste da deres faste kunde allerede har betalt hele bilens tur inklusive evt. broafgift. Derfor er vognmanden villig til at give dig et stort afslag i prisen på din fragt af Weber grill, når du sender din opgave i udbud hos os.

Forsikret fragt af Weber grill

Skulle uheldet mod forventning være ude og din Weber grill bliver beskadiget under transporten er du dækket ind via vognmandens gods- eller fragtførerforsikring – en ikke lovpligtig forsikring som alle vores tilknyttede vognmænd skal tilkøbe for at få adgang til fragtbørsen. Dette sikrer nemlig at du får en seriøs og professionel transportudbyder med mange års erfaring indenfor transportbranchen. Det kalder vi god service – vi lever nemlig af glade kunder, og dem har vi haft massevis af, hvilket blandt andet fremgår af de positive anmeldelser vi har fået på Trustpilot. Det er vi oprigtigt stolte af! Du kan desuden se vores fragtbørs CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs her.