Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave i Køge

Planlægger du at købe en brugt ting i Køge, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis få fire skarpe priser på fragt fra Køge lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Køge

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Køge

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Køge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.