Brug en transportør der i forvejen har en tur i Aabenraa

Påtænker du at købe en ting i Aabenraa, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis få fire skarpe priser på fragt fra Aabenraa her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Aabenraa

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Aabenraa

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Aabenraa, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.