Fragt fra Aalborg til Odense

Du har måske købt noget hos en privat over nettet, vundet en auktion eller af andre grunder har du behov for fragt fra Aalborg til Odense. Hvis dit gods ikke kan sendes med almindelig post kan de hurtigt blive en uoverskuelig dyr fornøjelse. Vores koncept gør det muligt for dig, at sende dit gods fra Aalborg til Odense med en fragtmand der i forvejen kører ruten. Det giver ham ekstra gods og du får en skarp pris.

  • Opret opgaven på fragt fra Aalborg til Odense lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 danske fragtbiler
  • Du får op til 4 tilbud på fragten i løbet af kort tid
  • Derefter laver du aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt fra Aalborg til Odense

Indhent tilbud på fragt fra Aalborg til Odense her

Fragt fra Aalborg til Odense som returgods

Hvis du booker en kurerbil eller en fragtmand til at køre fra Aalborg til Odense, bliver det i sagens natur en dyr affære. Men hvis du benytter en fragtmand der er blevet færdig med sin rute i Aalborg og egentligt bare skal køre tilbage til Odense uden gods, har du mulighed for at få gavn af, at han alligvel kører strækningen. Han vil selvfølgelig gerne have returgods med, da det giver ham ekstra indtjening – men da han allerede kører ruten, behøver du ikke betale “fuld pris”. Faktisk er det almindelige at spare helt op til 75% på opgaven, når du kan sende dine ting som returgods.

Hjælp til fragten

Selvom du allerede har sparet en stor del på fragtudgiften, betyder det ikke at du ikke får samme service, som hvis du havde bestilt vognmanden direkte. Alle vognmændende lever af, at udføre professionel transport hver dag, og har selvfølgelig mulighed for at give en hånd med at bære godset ud og ind i forbindelse med afhentingen og leveringen. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch og hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.