Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Allerød

Påtænker du at handle en ting i Allerød, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Allerød her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Allerød

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Allerød

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Allerød, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.