Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Allingåbro

Overvejer du at byde på en brugt ting i Allingåbro, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode tilbud på fragt fra Allingåbro her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Allingåbro

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Allingåbro

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Allingåbro, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.