Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Allinge

Påtænker du at handle en ting i Allinge, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Allinge her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Allinge

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Allinge

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Allinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.