Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur i Almind

Påtænker du at købe en brugt ting i Almind, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire gode priser af fragt fra Almind lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Almind

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Almind

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Almind, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.