Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Anholt

Påtænker du at købe en ting i Anholt, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Anholt lige her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Anholt

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Anholt

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Anholt, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.