Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave fra Ans by

Overvejer du at købe en ting i Ans by, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire stærke priser på fragt fra Ans by lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ans by

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Ans by

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ans by, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.