Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Arden

Planlægger du at købe en ting i Arden, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 stærke priser på fragt fra Arden lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Arden

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Arden

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Arden, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.