Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Asaa

Overvejer du at købe en ting i Asaa, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Asaa her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Asaa

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Asaa

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Asaa, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.