Brug en vognmand der allerede har en tur i Askeby

Påtænker du at byde på en brugt ting i Askeby, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Askeby lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Askeby

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Askeby

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Askeby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.