Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Asnæs

Planlægger du at købe en ting i Asnæs, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Asnæs lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Asnæs

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Asnæs

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Asnæs, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.