Brug en transportør der allerede har en rute i Asperup

Overvejer du at købe en brugt ting i Asperup, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Asperup lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han give en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Asperup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Asperup

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Asperup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.