Fragt fra Augustenborg

Få tilbud fra et fragtfirma der i forvejen har en rute til Augustenborg

Brug en vognmand der allerede har en opgave i Augustenborg

Overvejer du at handle en brugt ting i Augustenborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Augustenborg lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Augustenborg

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Augustenborg

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Augustenborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.