Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave fra Bække

Påtænker du at byde på en brugt ting i Bække, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Bække her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Bække

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Bække

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Bække, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.