Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute fra Bælum

Overvejer du at byde på en brugt ting i Bælum, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Bælum lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Bælum

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Bælum

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Bælum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.