Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur fra Bagenkop

Overvejer du at købe en brugt ting i Bagenkop, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få fire gode tilbud af fragt fra Bagenkop her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Bagenkop

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Bagenkop

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Bagenkop, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.