Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Bagsværd

Påtænker du at købe en brugt ting i Bagsværd, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire gode priser på fragt fra Bagsværd lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Bagsværd

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Bagsværd

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Bagsværd, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.