Brug en fragtmand der allerede har en rute fra Balle

Påtænker du at byde på en brugt ting i Balle, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Balle lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Balle

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Balle

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Balle, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.