Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave fra Bandholm

Påtænker du at købe en ting i Bandholm, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis hente fire stærke priser på fragt fra Bandholm lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bandholm

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Bandholm

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Bandholm, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.