Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Barrit

Overvejer du at handle en ting i Barrit, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Barrit lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Barrit

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Barrit

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Barrit, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.