Brug en transportør der i forvejen har en rute fra Beder

Overvejer du at handle en ting i Beder, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få 4 stærke priser af fragt fra Beder her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Beder

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Beder

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Beder, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.