Få tilbud fra en transportør der allerede har en opgave i Billum

Påtænker du at handle en ting i Billum, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Billum lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Billum

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Billum

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Billum, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.