Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Billund

Planlægger du at handle en ting i Billund, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Billund her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Billund

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Billund

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Billund, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.