Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur i Bindslev

Påtænker du at byde på en ting i Bindslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Bindslev lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bindslev

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Bindslev

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Bindslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.