Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave i Bjæverskov

Planlægger du at købe en ting i Bjæverskov, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 stærke priser på fragt fra Bjæverskov her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Bjæverskov

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Bjæverskov

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Bjæverskov, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.