Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Bjerringbro

Planlægger du at handle en ting i Bjerringbro, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Bjerringbro lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bjerringbro

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Bjerringbro

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Bjerringbro, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.