Få tilbud fra en transportør der allerede har en opgave i Bjert

Planlægger du at købe en ting i Bjert, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire gode priser på fragt fra Bjert her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Bjert

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Bjert

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Bjert, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.