Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Blokhus

Planlægger du at handle en ting i Blokhus, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Blokhus her. Når du benytter en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Blokhus

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Blokhus

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Blokhus, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.