Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Blommenslyst

Påtænker du at handle en brugt ting i Blommenslyst, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire stærke priser af fragt fra Blommenslyst lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Blommenslyst

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Blommenslyst

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Blommenslyst, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.