Brug en vognmand der allerede har en rute fra Bogense

Overvejer du at købe en brugt ting i Bogense, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Bogense her. Når du bruger en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Bogense

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Bogense

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Bogense, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.