Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute i Bording

Påtænker du at handle en ting i Bording, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Bording her. Når du benytter en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Bording

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Bording

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Bording, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.