Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute fra Børkop

Overvejer du at handle en brugt ting i Børkop, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente fire gode priser af fragt fra Børkop her. Ved at benytte en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Børkop

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Børkop

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Børkop, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.