Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur fra Borre

Planlægger du at handle en brugt ting i Borre, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 gode priser på fragt fra Borre her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Borre

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Borre

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Borre, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.