Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Borup

Påtænker du at byde på en ting i Borup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 stærke tilbud af fragt fra Borup her. Når du benytter en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Borup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Borup

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Borup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.