Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur fra Bøvlingbjerg

Planlægger du at handle en ting i Bøvlingbjerg, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire skarpe priser af fragt fra Bøvlingbjerg lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Bøvlingbjerg

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Bøvlingbjerg

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Bøvlingbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.