Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Brabrand

Påtænker du at handle en brugt ting i Brabrand, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Brabrand lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Brabrand

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Brabrand

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Brabrand, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.