Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur i Brædstrup

Overvejer du at byde på en brugt ting i Brædstrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Brædstrup her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Brædstrup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Brædstrup

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Brædstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.