Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur i Bramming

Påtænker du at handle en ting i Bramming, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 skarpe tilbud af fragt fra Bramming her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Bramming

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Bramming

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Bramming, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.