Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Brande

Planlægger du at byde på en ting i Brande, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire gode priser af fragt fra Brande her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Brande

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Brande

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Brande, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.