Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Branderup

Overvejer du at byde på en ting i Branderup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Branderup lige her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Branderup

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Branderup

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Branderup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.