Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Bredebro

Påtænker du at handle en ting i Bredebro, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Bredebro lige her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Bredebro

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Bredebro

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Bredebro, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.