Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute fra Bredsten

Påtænker du at byde på en ting i Bredsten, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire gode priser på fragt fra Bredsten lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Bredsten

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Bredsten

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Bredsten, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.