Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave i Brenderup

Påtænker du at købe en ting i Brenderup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode priser på fragt fra Brenderup lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Brenderup

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Brenderup

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Brenderup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.