Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave i Broby

Planlægger du at byde på en ting i Broby, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om fire stærke tilbud på fragt fra Broby lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Broby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Broby

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Broby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.